شرکت مایکروسافت طی “کنفرانس توسعهدهندگان حرفهای ۲۰۰۹″، از نرمافزار جدید Silverlight 4 پردهبرداری کرد و فرآیند بهروزرسانی مرورگر اینترنتی Internet Explorer 9 را در معرض دید عموم قرار داد.
سخنرانی مربوط به بخش معرفی این دو برنامه را “استیون سینوفسکی” مدیر مرکز ویندوز و Windows Live در شرکت مایکروسافت انجام داد. او یک سال قبل نیز در همین همایش نسخه بتای سیستمعامل ویندوز ۷ را معرفی کرده بود و هماکنون در مورد این سیستمهای جدید که از سه هفته قبل مورد آزمایش قرار گرفتهاند، توضیح داده است.
به گزارش
، شرکت مایکروسافت در دوره آزمایش سیستمعامل ویندوز که از ماه ژانویه آغاز شده بود، ۷/۱ میلیون بازخورد را از کاربران دریافت کرد و در این مدت ۴/۱۰ میلیون گزارش خطا را مورد بررسی قرار داد تا تمامی آنها برطرف شوند. در ژانویه ۲۰۰۹ نخستین نسخه بتا از ویندوز ۷ راهی بازار شد و برنامهنویسی این سیستمعامل در ماه جولای به اتمام رسید.
عضويت / ورود |
“سینوفسکی” در توضیحات خود خاطر نشان کرد که در دوران آزمایش نسخههای مختلف ویندوز ۷، بیش از ۵۵ درصد کاربران آن را با کیفیت ۱۰۲۴ در ۷۶۸ پیکسل اجرا کردند و تنها ۵/۰ درصد کاربران از کیفیت بسیار بالای ۱۹۰۰ در ۱۲۰۰ پیکسل آن بهره بردند.
“سینوفسکی” اعلام کرد، هماکنون تنها سه هفته از آغاز فعالیتهای مایکروسافت روی پروژه آزمایش Internet Explorer 9 میگذرد. به گفته او، در این دوره زمانی کوتاه IE9 توانسته است سطح خود را به فایرفاکس موزیلا، Safari اپل و Chrome گوگل برساند.
منبع:وین بتا
منبع:وین بتا


