خوش آمديد!
19:19 پنج شنبه 20 اسفند ماه ، 1388
انجمن رباتيك نوين: تالار گفتمان

www.novinrobotic.com - نمايش موضوعات - تنها مهندس پرواز...
 سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجو    ليست كاربران   گروههاي كاربري    مشخصات   ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي   ورود به سيستم
تنها مهندس پرواز...

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع    www.novinrobotic.com صفحه اول انجمن -> انجمن اطلاعات عمومي و دانستني ها

نويسنده پيغام

negar
كاربر فعال
كاربر فعال

وضعيت: آفلاين
27 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 238
امتياز: 1665
تشکر کرده: 111
تشکر شده 66 بار در 49 پست

محل سكونت: ایران

ارسالارسال شده در: جمعه، 9 بهمن ماه ، 1388 07:46:32    موضوع مطلب: تنها مهندس پرواز... پاسخ همراه با اعلان

فهیمه احمدی تنها مهندس پرواز زن در جهان

علاقه، کار خودش را کرد. آن هم در یک صبح زمستانی وقتی برای نخستین بار درون "کاک پیت" (کابین خلبان) به عنوان مهندس پرواز نشست. در جایگاه نخستین زنی که در ایران لقب مهندس پرواز را از آن خود کرده است.

پرواز با هوا پیما، نقطه شروع، لحظه ای فراموش نشدنی و به ثمر نشستن یک آرزو! پرواز با هواپیما شوقی به شیرینی رویاهای بچگی، به دلچسبی به هوا فرستادن بادبادکهای رنگی و به همراه آن پریدن و پر کشیدن تا اوج آسمان است. امری که " فهیمه احمدی" بالاخره آن را تجربه کرد.
او 27 سال بیشتر ندارد. او در زمینه های هوانوردی، رشته مهندسی پرواز و دوره های زمینی خلبانی و دیسپچری آموزشهای لازم را دیده است و دارای تجربه پرواز با چتر (پاراگلایدر) و گلایدراست. کسی که امروز در جایگاه تنها مهندس پرواز زن در جهان، نبض زندگی صدها مسافر را در میان دستانش می‌گیرد و آنها را به سلامت به مقصد می‌رساند درباره خودش این چنین می‌گوید: "ذاتا اهل هیجان هستم و پرواز را از کودکی دوست داشتم؛ شاید هم یک جورایی عاشقش بودم! بادبادکهای رنگی درست می‌کردم و به هوا می فرستادم. انگار درست کردن بادبادک، بهانه ای بود تا لذت پرواز را از نزدیک لمس کنم..."

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
کاربرانی که برای این ارسال از negar تشکر کرده اند haghpanah

نويسنده پيغام

50toman
كاربر فعال
كاربر فعال

17 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 229
امتياز: 6209
تشکر کرده: 43
تشکر شده 20 بار در 13 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 14 بهمن ماه ، 1388 19:52:45    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مرسی جالب بود ممنون

09179262184

آخرين ويرايش توسط 50toman در تاريخ يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 01:06:14; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

نويسنده پيغام

negar
كاربر فعال
كاربر فعال

27 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 238
امتياز: 1665
تشکر کرده: 111
تشکر شده 66 بار در 49 پست

محل سكونت: ایران

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 09:18:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خواهش می کنم.

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

نويسنده پيغام

50toman
كاربر فعال
كاربر فعال

17 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 229
امتياز: 6209
تشکر کرده: 43
تشکر شده 20 بار در 13 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 01:08:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با شما نبودم واییییییییییییییییی اییییییییییییی خداااااااااااااااااااااااااا یکی به این حالی کنه من با اسمگولیم

09179262184

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

www.novinrobotic.com صفحه اول انجمن -> انجمن اطلاعات عمومي و دانستني ها

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت